Zavirite u održivu rezidenciju Mile Kunis i Ashton Kutchera u Los Anđelesu

Mila Kunis i Ashton Kutcher jedan su od najomiljenijih parova u šou-biznisu.

Stalno se  zajedno pojaviljuju, dok se ne ustručavaju da pokažu svoju ljubav u svakoj prilici. Njihov lični život je često u središtu pažnje, dok je u poslednje vreme njihova impresivna rezidencija u Los Anđelesu predstavljena na mnogim društvenim mrežama, zbog čega želimo da istražimo njen enterijer.

Na prelepoj lokaciji na vrhu brda Los Anđelesa, kuća veličanstveno stoji i izaziva interesovanje kod prolaznika. Dizajnerski dvojac, Howard Backen i Vicky Charles, bili su zaduženi za arhitekturu.

„Želeli smo kuću, a ne imanje“, kaže Kunis, opisujući površinu od šest hektara na kojoj se danas nalazi glavna kuća povezana sa hostelom. „Želeli smo da kuća izgleda kao stara farma, nešto što je ovde bilo decenijama, a koja je potom preuređena u kuću. Ali takođe je morala da izgleda moderno i relevantno“, objašnjava Kutcher.

Dvojac fokusiran na dizajn započeo je petogodišnju avanturu prikupljanjem slika koje često viđamo na Pinterestu kako bi upotpunio svoje lične vizije projekta. Ono što je par želeo od početka bilo je okruženje koje izražava i pruža im luksuzan život, uz svu modernu udobnost. 

Najvažnije u celoj priči je to da je kuća napravljena od ekoloških materijala, po čemu se ističe iz drugog razloga. Vidimo da je drvo najosnovniji građevinski materijal, u svojoj najlakšoj verziji. Iako generalno kuća podseća na izuzetno skupo okruženje, zapravo je to ekološki prihvatljivo zdanje čija arhitektura istovremeno oduzima dah.

Prirodno okruženje glamura sa vintage uticajima i klasičnom elegancijom bilo je idealno za ceo tim. Dakle, „oslonili“ su se na prirodu i započeli sa neutralnim bojama na zidovima, koristili su toplije tonove, kako bi obezbedili osećaj topline i apsolutne intimnosti. Sada funkcionalnost i moderan dizajn igraju vodeću ulogu. Pažnja je posvećena detaljima, dok su svi impresionirani načinom na koji su zemljane boje kombinovane sa hladnim tonovima.

Pregledajte galeriju da biste otkrili još fotografija ove održive kuće!

yahoo.com

Pročitaj još