Device će u novembru sagledati život na drugačiji način

U novembru 2020. godine, svi rođeni pod znakom Device, pogledaće na svoj život iz drugog ugla.

Po svojoj prirodi imaju tendenciju da preteruju i da se plaše, pa tako i sami počinju da veruju da je sve tako ozbiljno. A većina njihovih problema je samo plod njihove mašte. U novembru će doći do neke vrste uvida, prilika zbog koje će Devica postati hrabrija, pa će im se njihovi problemi činiti sitnicama. Možda će im neko čije mišljenje cene jednostavno reći kako na trenutnu situaciju gleda, što će prouzrokovati promenu pogleda Device na ono što se oko njih dešava.

Predstavnici ovog znaka su u velikoj meri zavisni od mišljenja drugih, i zato se, pre nego što išta učine, pitaju: „Šta će reći ili misliti o meni?“ U mesecu novembru, Device će upoznati autoritativnu osobu ili nekoliko njih koje će im pomoći da izađu iz ovog okvira. U prvom delu poslednjeg meseca jeseni, život Devica biće pun različitih događaja, kako dobrih, tako i onih ne baš dobrih. Zbog ovoga, Device neće imati vremena da se dosađuju i opuste. Moraće sve vreme držati „prst na pulsu“.

U narodu se često kaže da je život poput zebre: jedna pruga je crna, druga pruga je bela. Tek kroz ove crne pruge učimo da cenimo ono što imamo. Ali Devici nije dovoljna ova sekvenca „belo-crna“, jer dubina njihove sreće zavisi od toga koliko će široka i duga biti crna pruga. Zvezde savetuju Device da prestanu da dele sve na crno i belo. Pogledajte oko sebe - toliko je prijatnih svetlih boja i nijansi.

Do kraja meseca, Device će moći da se izbore sa svojim osećanjima. Krajem meseca Device očekuje zavidna stabilnost u poslovnom i ličnom životu. Čak će i oni oko vas zavideti što je s vama sve tako skladno i divno. Ali zbog ove stabilnosti, Devicama će brzo dosaditi i zbog čega će izgubiti interesovanje za sve što se događa. Sudbina je odredila da će se u tom periodu života Devica odigrati taj događaj, da će se pojaviti ona osoba koja će u potpunosti promeniti njihov pogled na svet, njihova uverenja i sistem vrednosti. Device će moći da gledaju na sebe i svoj život na drugačiji način. Shvatiće da su se nekada vodili strahovima i preteranim zahtevima. Sada je došlo vreme da prevaziđete svoje strahove i počnete sami da upravljate svojim životom, plivajući protiv plime i oseke.

Verujte svojim novim unutrašnjim osećanjima. Slušajte svoj unutrašnji glas, svoje želje i idite ka svojim ciljevima i ne pokušavajte da udovoljite svima. Pokažite svoju ličnost. Kraj novembra Devici će promeniti svest. Osvrćući se unazad, Device će jasno videti kako se njihov život promenio. Međutim, sve ove promene ne mogu da ih zadovolje, a ovde bi Device i dalje trebalo da rade na sebi, ali to se može odložiti za budućnost i kretati se postepeno korak po korak.

U međuvremenu, trebalo bi da konsolidujete ono što ste već uspeli da postignete. Neke Device mogu imati nove obožavaoce, ali ne žure da sklapaju nove veze kako bi izbegle razočaranje. Pažljivo i smireno se ophodite sa novim poznanikom, nemojte praviti dalekosežne planove za budućnost, već jednostavno proučite novu osobu. Pustite da se situacija sama odvija i uživajte u onome što ste do sada postigli.

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle