"Golden M“ - McDonald’s otvara berbernicu i nudi frizuru inspirisanu ’90-im

Možda se devedesete nisu u potpunosti vratile, ali čini se da su frizure iz 90-ih ponovo popularne - ili bar u Švedskoj, gde je McDonald’s otvorio berbernicu.

„Ikonična frizura iz 90-ih“ za muškarce - uključuje razdeljak na sredini i šiške koje uokviruju lice. Svojevremeno su je obožavale poznate ličnosti, uključujući Davida Beckhama i Leonarda DiCaprija.

Možda se pitate zašto bi McDonald’s mario za frizure? Jer frizura ima navodnu sličnost sa logom brenda „Golden M“ - u lancu brze hrane.

McDonald’s Švedska otvorio je prvu berbernicu „Golden M“ na svetu u Stokholmu i specijalizovan je za samo jednu frizuru „The Golden M“.

„Kada smo shvatili da ljudi nose naše 'Zlatne lukove', morali smo nešto da uradimo“, rekao je Staffan Ekstam, direktor marketinga u švedskom McDonald’s-u. "Salon je proslava našim voljenim ambasadorima - ruka pomoći koja će ih voditi kako da održe svoje frizure sa 'zlatnim lukovima' u savršenom redu čak i kada se ne možemo kretati tako slobodno kao što obično možemo. “

U roku od dva sata od digitalnog lansiranja, svi sastanci u salonu sa influenserskim frizerom Adamom Lukacsom bili su u potpunosti rezervisani, podeljeno je u saopštenju za štampu.

Iz švedskog McDonald’s-a su poručili da će svako ko se pojavi sa ovakvom frizurom u njihovim restoranima dobiti besplatan Big Mac.

nypost.com

Pročitaj još