Horoskop za Ribe za novembar 2020.

U novembru 2020. godine Ribe će se konačno rastati sa melanholijom.

Većinu vremena Ribe će provesti kod kuće i na poslu, ali ovo vreme će biti prilično zauzeto i dobro provedeno. Ribe će pokušati da se poboljšaju, naučiće da kontrolišu svoje misli i kontrolišu svoje emocije. Tokom ovog perioda, Ribe će se aktivno baviti samorazvojem. Možda će neko savladati novu profesiju, naučiti novi strani jezik, čitati stručnu literaturu. Jednako efikasan metod sticanja novih znanja i veština biće aktivna komunikacija sa različitim ljudima, posebno sa onima koji su već mnogo postigli u životu. Vreme je da ispunite svoje težnje. Moguće je da će Ribe preispitati svoje ideološke prioritete. Počeće da razmišljaju o smislu svog života, o Bogu, da shvate svoje životno iskustvo. Početkom meseca Ribe će se osećati pomalo nelagodno u svetlu trenutnih okolnosti. Situacija će se razviti na takav način da će Ribama izgledati kao da su odvedene u ćorsokak. S jedne strane, postoji veliki ponor - njihov prethodni život sa svim njihovim snovima, iskustvima i problemima. S druge strane, postoji visoka planina koja ometa dalje kretanje, ali uz snažnu želju i velike napore i dalje se može savladati, a tamo, iza nje, novi život, sa već ostvarenim snovima, novim pogledima i novim mogućnostima.

Ribe ne mogu ostati na svom mestu, tako da morate biti odlučni i ili živeti životom kojem ste težili, ili nastaviti sanjati o svetloj budućnosti. Sudbina svake osobe je u njenim rukama, niko ne može, osim nje same da bilo šta promeni. Koncentrišite se na najvažnije i napravite korak u tom pravcu. Ako se donese odluka, onda će u novembru život Riba postati harmoničniji i uravnoteženiji. Veoma je teško odlučiti se za velike promene u životu, i još više, biti njihov pokretač. Stoga će Ribe neko vreme doživljavati nelagodu i stres. To je sasvim normalno i uskoro će proći.

Ribe mogu preživeti u bilo kojim uslovima i pod bilo kojim okolnostima. A sada će, zahvaljujući svojoj mudrosti i retkoj istrajnosti, moći da se uklope u novi tok života, steknu nove prijatelje, a sa starim dobrim prijateljima odnosi će postati još jači.

Krajem novembra život Riba će se stabilizovati, avanture će se završiti i sve će se odvijati kao i obično. S novcem ne bi trebalo biti problema, pa će se finansijski poslovi povući u drugi plan. Ribe će provoditi više vremena sa porodicama, trudiće se da svaki slobodan minut posvete sebi i svom zdravlju.                

Pročitaj još