I vaši kućni ljubimci zaslužuju novogodišnje poklone

Vaš četvoronožni prijatelj će to ceniti!

Već smo odabrali poklone za sebe, za rođake, prijatelje, kolege - pa čak i za decu (što je posebno teško!). Da li mislite da je ova pretraga završena? Ne zaboravite na vaše kućne ljubimce. Ako ih smatrate punopravnim članovima porodice, tako i treba da se prema njima ophodite - što znači da i oni zaslužuju poklone od vas.

Dobro, sad se postavlja još jedno pitanje: gde tražiti te stilske poklone? U  Pet Shop-ovima? Naravno da ne: tamo ćete naći samo standardni asortiman neophodnih stvari. Ali ako vam treba nešto posebno i luksuzno - i ovde smo spremni da vam pomognemo. Stoga smo sastavili izbor preslatkih poklona za vaše kućne ljubimce - od ogrlica do slatkih džempera koji će ih zagrejati čak i po hladnoći. I što je najvažnije - sada možete stvoriti dirljivi upareni izgled, birajući dodatke za svog ljubimca koji su u skladu sa vašom odećom. Verovatno ćete lako pronaći slične pletene džempere H&M za Novu godinu - a prolaznici neće moći da obuzdaju naklonost pri pogledu na vas i vašeg ljubimca.

Ogrlica Paul Smith sa dugom i potpisom brenda može se lako kombinovati sa dodacima i odećom iz glavne linije britanskog dizajnera - ispostavlja se ne samo slatko, već i vrlo stilski. Kapa DSquared2 ICON ne samo da vam pruža savršeno iskustvo uparivanja (u asortimanu brenda ima i za ljude), već impresionira pažnjom na detalje: postoje rupe za uši kako bi vašem psu bila udobna za nošenje!

Pa, titula najluksuznijeg poklona definitivno pripada krevetu Versace sa potpisom baroknog printa - na njemu će vaš ljubimac moći da se odmara i spava kao pravi aristokrata.  

Pogledajte naše predloge u galeriji fotografija.

harpersbazaar.ru

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle