Luka dobrog života na Novom Beogradu

Kondominijum Wellport nastavlja da raste

Wellport je prvi kondominijum na Novom Beogradu, za koji se sa razlogom kaže da je luka mirnog života, koja pruža sigurnost i privatnost uz najmoderniji dizajn i komfor.

Neposredna blizina Airport City-ja, najvećeg poslovnog parka u Srbiji, ali i brojnih restorana, igraonica, tržnih centara, učinila je da Wellport postane sinonim za kvalitetan i udoban život svih generacija.

Ovaj stambeni kompleks ispunjava najviše kriterijume gradnje obezbeđujući udobnost i sigurnost svojim stanarima. Wellport se sastoji iz četiri zgrade i zajedničkog prostora koji mogu da koriste isključivo njegovi stanari. Pozicioniran na mestu koje je blizu svih važnih saobraćajnica, ali opet dovoljno ušuškano od gradske buke, kondominijum usklađuje užurban ritam svakodnevnice i mir vlastitog doma.

Velika pažnja poklanja se bezbednosti njegovih stanara, pa kondominijum raspolaže jedinstvenim karakteristikama kao što su - stanovi koji su pripremljeni za smart house sistem, koji omogućava potpunu kontrolu nad vašim domom, čak i kada niste tu, zatim recepcija 24h svakoga dana u nedelji, profesionalno održavanje, video nadzor, kartični pristup i podzemna garaža. Stanovnicima kompleksa na raspolaganju je i uređeni privatni park, kutak za kućne ljubimce i teretana na otvorenom, a najmlađima igrališta sa svim potrebnim mobilijarom za zabavu.

U skladu sa intezivnom tražnjom započeta je treća faza izgradnje kompleksa, od planom predviđenih četiri. Nova zgrada će imati 22 sprata, te će budući stanari, uz sve druge pogodnosti, uživati kako u komforu svojih terasa, tako i u divnom pogledu koji će se pružati sa višespratnice. U okviru treće faze u ponudi su luksuzne stambene jedinice različitih struktura koje obuhvataju četvorosobne i petosobne stanove, kako bi se osigurao neophodan komfor i za višečlane porodice.

Dokaz uspešnosti i vrhunskog kvaliteta stigao je od uglednog magazina “CIJ”, koji je Wellport proglasio najboljim stambenim kompleksom na srpskom tržištu. A najbolji uvek idu uz najbolje - uz one koji diktiraju trendove, koji kvalitet života u našem gradu podiži na viši nivo i popularizuju prave vrednosti. Zato je projekat Wellport, pored ulaganja u izgradnju vrhunskih stambenih kompleksa, prepoznao i značaj ulaganja u kulturu i podržao održavanje 18. Beogradskog festivala igre, manifestacije koja doprinosi razvoju umetnosti.

Prvi kondominijum na Novom Beogradu projekat je renomiranog izraelskog investitora Shikun & Binui Group, koji je kod nas poznat po izgradnji velelepnih stambenih kompleksa - Central Garden i Voždove kapije.

Ekskluzivni zastupnik prodaje stanova je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

PROMO

Pročitajte još

Pročitaj još