Meghan Markle i princ Harry podelili su svoju božićnu čestitku

Kraljevska tradicija se nastavlja.

Kraljevska tradicija se nastavlja.

Meghan Markle i princ Harry napustili su kraljevsku porodicu i preselili se u Sjedinjene Države - ali to ih ne sprečava da nastave da ispunjavaju deo kraljevskih dužnosti. Kao i svi ostali članovi kraljevske porodice, i oni dele službenu božićnu čestitku na kojoj se nalazi njihov sin Archie. Za praznične čestitke koristili su crtež fotografije snimljene ranije ovog meseca u dvorištu kalifornijskog doma vojvoda od Saseksa. Originalnu fotografiju snimila je majka Meghan Markle.

Razglednicu je prvi predstavio Mayhew, dobrotvorna organizacija za dobrobit životinja. Porodični zvaničnik rekao je da je malu jelku i ukrase prikazane na slici izabrao Archie i da će drvo biti ponovo zasađeno nakon praznika. Megan je čestitku potpisala rečima da su ove godine ona i njen suprug dali nekoliko donacija u dobrotvorne svrhe u Sjedinjenim Državama i Velikoj Britaniji.

Ovog Božića, vojvode od Saseksa provešće odvojeno od kraljevske porodice - drugu godinu zaredom. Prošle godine su sa majkom Meghan Markle proslavili praznik u Kanadi. Ovaj put planiraju da ostanu u svom novom domu u Kaliforniji. Pandemija koronavirusa poremetila je planove para da poseti Veliku Britaniju.

Meghan i Harry ostaće u Americi, a vojvotkinjina majka će im se pridružiti kako bi proslavila Božić u krugu porodice.

harpersbazaar.ru

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle