Nedeljni horoskop od 23 .do 30. avgusta

Ova nedelja započela je sa punim mesecom u Vodoliji, otkrijete kako će se to odraziti na vaš znak

OVAN

Posao i obaveze koje treba privesti kraju polako se gomilaju. Osećaj da ste podeljeni između onoga što želite i onoga što treba uraditi dodatno vas usporava. Imate energije da sve završite dokle god nastojite da obavite najvažnije zadatake koji se pred vas postavljaju. Odbacivanjem manje prioritetnih obaveza ostavljate više slobodnog vremena koje bi bilo dobro iskoristiti za druženje sa prijateljima.

BIK

Mnogo novina i dešavanja dovode vas do toga da se osećate prilično nervozno. Ne podležite pritisku koji ste sami sebi naneli već se strpite i hodajte sitnim koracima. Kao i svi bikovi, potrebno vam je vreme i energetski zalet da biste se pokrenuli, a to možete očekivati već sredinom nedelje. Poseban akcenat u drugoj polovini nedelje je na polju ljubavi. Nesigurnost i zbunjenost kada je u pitanju neki odnos, dovodi vas do preispitivanja gde ćete sebi morati da objasnite neke pojedinosti tog odnosa.

Ostatak astrološke prognoze za ovu nedelju možete pročitati svakog dana u našoj redovnoj astro rubrici na  linku, tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Pročitajte još

Pročitaj još