Šta su zvezde pripremile Jarčevima u novembru

U poslednjem mesecu jeseni, Jarčevi treba da budu oprezniji i pažljiviji.

Jarčevi, ovog novembra pripazite šta i kome govorite, jer sve što kažete može da se protumači na potpuno drugačiji način. Pokušajte da ne započinjete sa svađama a ako do njih ipak dođe onda ne koristite uvredljive i bezobrazne reči. Zapamtite, posebno je opasno biti bezobrazan prema voljenima ovog meseca, možete naleteti na velike nevolje i, kao rezultat, vaša situacija u porodici se može pogoršati. Sve žalbe treba izraziti u najnežnijem obliku, po mogućnosti sa humorom i samo u apsolutno povoljnom trenutku. Da, i bolje je svoju važnost i doslednost dokazati delima, a ne rečima.

Na poslovnom planu, Jarčevima zvezde ne predviđaju nikakve promene. Početak novembra biće vrlo bogat i zanimljiv. Jarac će provoditi puno vremena van kuće, sa prijateljima, poznanicima, kolegama i rođacima. Gotovo svakodnevno će imati nešto važno, neku vrstu događaja. Tako bogat život malo će izbaciti predstavnike ovog znaka iz njihove uobičajene kolotečine. Nedostajaće im njihovo prijatno gnezdo, samoća, pa će tokom meseca početi manje spremno da učestvuju u raznim bučnim događajima i u svakoj prilici pokušaće da se iskradu.

Jarčevi znaju kako da čuvaju tajne. Zbog toga će se čak i u većem društvu ponašati distancirano, posmatrajući šta se dešava, slušajući i analizirajući primljene informacije. Pažljivost Jarčeva pomoći će im da pronađu izlaz iz osetljivih situacija i pomognu prijateljima u njihovim poteškoćama.

Jarčevi mogu trezveno da procene situaciju i pomognu blagovremenim savetom, zbog čega ih prijatelji cene. Krajem meseca Jarčevi bi trebalo da potraže dodatne izvore prihoda kako bi otplatili dugove, kredite i stabilizovali svoju finansijsku situaciju. Tokom ovog perioda, produktivnost Jarca će se primetno povećati. Radiće poput pčela. Zvezde savetuju da ne budu pohlepni i da ne štede na stvarima neophodnim za porodicu. Zapamtite da što više dajete, više dobijate.

Sam kraj meseca Jarčevima donosi mir i odmerenost. Situacija na poslu i u porodici ponovo će biti pod njihovom kontrolom, što će ih smiriti. Jarčevi su navikli da upravljaju i veoma su zabrinuti kada im nešto izmakne kontroli. Ali na kraju meseca osećaće se smireno i puni samopouzdanja.

Tokom ovog perioda, iskušenje da imate aferu sa strane može doneti probleme u vaš život. Ako Jarčevi podlegnu sopstvenoj strasti i stupe u vezu, onda je sasvim moguće da će se finansijska situacija pogoršati i da će nastati i drugi porodični problemi.

foto:cosmopolitan.com

Pročitajte još

Pročitaj još