Tika the Iggy – upoznajte vašeg novog omiljenog modnog influensera

I da: to je pas.

Budimo iskreni: gledanje Instagrama bez posebne svrhe jedna je od naših glavnih „zabava“ u zimskim danaima (a i inače). Ali taman kad počnemo da zameramo sebi na izgubljenom vremenu, na našem feedu se pojavljuju pravi biseri koji vrede na hiljade besciljno pogledanih stranica. Danas pričamo upravo o takvom nalogu, koji je svakako vredan vaše pažnje.

Da li mislite da ste već zapratili sve glavne influensere na svetu? Zapamtite još jedno ime: Tika. I ne, ovo nije samo još jedna devojka izgleda modela koja putuje svetom u prvoj klasi i nosi stvari iz najnovijih kolekcija dizajnera. Tika je italijanski hrt.

Verovatno ste je već videli i svidela vam se, čak i ako ne znate kako se zove. A ako je tako, onda je vreme da se bolje upoznate.

Tika Iggy živi u Montrealu. Samo jedan pogled na ovaj profil i očigledno je: suočeni smo sa modernom influenserkom. Ko će još objavljivati svoje stajlinge svakog dana? Pored videa, koji je već postao viralan i proslavio našu heroinu na društvenim mrežama, na njenoj stranici možete pronaći i mnogo zanimljivosti. Pre svega, naravno, njenu blistavu odeću.

Njen stil karakterišu svetle boje (ona posebno voli sve nijanse neona), neočekivane siluete i malo ironije. Kostim dinosaurusa? Dobrodošao si. Jarko crvena baletska suknja? Naravno. Bunda svih duginih boja? Što da ne! Tika trenutno nosi bilo šta što je drugima neugodno i plaše se da nose - i trebalo bi  uzeti primer od nje. Kao što znate, život je jedan - i treba da radite ono što vas čini srećnim.

Zbog toga vam savetujemo da posetite profil @tikatheiggy radi inspiracije - barem će vas heroina naučiti  hrabrosti i sposobnosti kombinovanja najneočekivanijih boja.

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle