Uvek za korak ispred - jedinstven dizajn Huawei Mate 40 Pro postavlja nove standarde

Bez pametnog telefona se više ne može. To najbolje zna svako ko je ostao bez njega makar na jedan dan. Kada smo lišeni mnogih ličnih podataka i podsetnika, aplikacija i informacija, važnih poruka i poziva, osećamo kao da smo ostali goloruki u današnjoj, digitalnoj stvarnosti.

Tehnologija se proteklih godina toliko razvila da nam nudi neverovatan izbor novih telefona, ali su i standardi sve viši. Zbog toga, kada biramo novi telefon, presuđuju mnoge karakteristike. Dizajn je jedna od njih.

Inovacije i kvalitet su sinonim brenda Huawei. Svakim novim pametnim uređajem koji predstavi tržištu, kompanija pomera granice koje je sama postavila kako bi vernim korisnicima pružila još kvalitetnije iskustvo. Među njima je Huawei Mate 40 Pro telefon, dostupan u Srbiji.

Huawei je poznat po dizajnu i bojama svojih uređaja. Zato nije čudo što Mate 40 Pro telefon ljubitelji nazivaju jednostavno - predivnim. Dostupan je u bojama Mystic Silver i Black. Sedefasti finiš na poleđini uređaja iz jednog ugla pokazuje nežne narandžaste i svetloplave tonove, a ako ga nagnete ka svetlu, one se stapaju u tamnoplave i ljubičaste nijanse. Crna boja je uvek moderna jer je sinonim elegancije i svedenog stila. Telefon Huawei Mate 40 Pro omogućava da telefon veoma dobro leži u ruci. Još od prethodne Mate serije zadržan je popularni Space Ring na zadnjem panelu - krug u koji su smeštene moćne kamere. Kućište Huawei Mate 40 Pro sastavljeno je od metala i stakla, što mu daje dodatnu čvrstinu i otpornost.

Futuristički dizajn, moćni sistem kamera, snažne performanse i inovativne opcije čine Mate 40 Pro najmoćnijim pametnim telefonom kompanije Huawei do sada.

Mi smo ga probali, snimili video koji je pred vama kao i modni editorijal u martovskom broju magazina Harper’s BAZAAR. Budite strpljivi do 22.2. kada izlazi ovaj broj i uverite se koliko je moćan novi Huawei Mate 40 Pro.

Čekamo vaš feedback!

Produkcija: Harper’s Bazaar team x Balaban Group @harpersbazaarserbia @blbn.group

Art direkcija: Mila Đenić @miladuffy

Modeli: Vanja Varda @vanjavarda

David Đorđević @davidsballin

Vučina Džankić @avidjiovo

Dimitrii Khudov @dkhudoff

Luka Vujović @lukaa.vv

Šminka: Ana Nikolić @makeup_ananikolic

Frizura: Maja Stanišić @loftparrucchieribymajastanisic

PROMO

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle