Zavirite u enterijer novog butika Reese Witherspoon u Dalasu

Sve više holivudskih zvezda započinje sopstveni posao, a među njima je jedna od možda najuspešnijih glumica, Reese Witherspoon.

Ozbiljno se zainteresovala za dizajn kada je počela da ukrašava svoj dom u Nešvilu i nije mogla da pronađe prave predmete koji bi preneli atmosferu njenog voljenog američkog juga. Posle neuspelih pokušaja da pronađe ono što joj je trebalo, odlučila je da ih sama stvori.

Njen prvi butik, Draper James, otvoren je u oktobru 2015. godine i za tri godine je izrastao u vodeći lifestyle brend. Posle nekog vremena pojavio se drugi robni brend - ovog puta u Highland Park Village u Dalasu.

Enterijer druge prodavnice dizajnirao je poznati dekorater Mark D. Sikes. „Od lansiranja brenda 2015. godine, Dalas je jedna od naših najprodavanijih tačaka. Čini se da kupci u Dalasu zaista vole naš brend, koji zaista predstavlja životni stil američkog Juga “, kaže Reese Witherspoon.

Enterijeri su uređeni u istim plavim i belim bojama koje su donele popularnost kolekcijama Draper James. Pored nameštaja i aksesoara za dom, ovde se prodaju i knjige. Tu je i zona za rekreaciju u kojoj se kupci mogu opustiti, razgovarati jedni s drugima i prelistati kataloge i knjige. „To je poput kuće u koju ljudi dolaze da razgovaraju o knjigama i stvarima koje im se događaju. Želela sam da ta atmosfera vlada ovde “, kaže Reese.

foto: architecturaldigest

Pročitajte još

Pročitaj još