Hotel Regent - mesto ultimativne gastro zabave

Hotel Regent Porto Montenegro već je zaslužio epitet ultimativnog mesta gastro doživljaja ovog leta.

Posebnu pažnju gostiju pleni Večera u noći punog meseca 19. jula - elegantan događaj koji se ne sme propustiti a uključuje večeru od četiri ganga uz degustaciju vina koja će biti služena na terasi Dining Room restorana i Italian Garden-a, pod mesečevom i svetlošću sveća. Veče će biti upotpunjeno posebnom uslugom, maskama, dok će igrači vatrom dodati dozu magije kreirajući doživljaj za sva čula.

Nastavak gastro događaja za mesec jul sledi u vidu tradicionalnog Nedjeljnog porodičnog ručka, uz degustaciju Hugel vina zakazanog za nedelju 31. jula. Vikendi u znaku višanja su posebna su ponuda Gourmet Corner-a, u kojem dominiraju poslastice letnjeg slatko-kiselog ukusa ovog voća. Novina koju donosi leto je Chef ’s table - opcija koja gostima omogućava da izvršni šef kuhinje, Željko Knezović kuva za njih, po ličnom izboru u posebnom delu Dining Room restorana uz druženje i degustaciju vina.

Hotel Regent Porto Montenegro ovog leta nudi sasvim nov koncept zabave - Sundowner. Spektakularni zalasci sunca nad zalivom Boke gosti i domaći su prepoznali kao povod za dobar provod. Italian Garden je mesto provoda gde svakog dana od 18:30h nastupa DJ Tiffany, a kokteli i osvežavajući tapas meni je pravi uvod za duge letnje noći.

Posebna verzija Sundowner-a petkom, pravi je uvod za tople letnje julske i avgustovske vikende. Čini je bogata selekcija laganih jela sa otvorenog roštilja, fantastičan izbor koktela i pića, dok bend svojom svirkom uživo kreira pravi doživljaj petka veče.

Pročitajte još

Pročitaj još