Kendall Jenner otkriva kako izgleda njen odmor iz snova

Kendall Jenner je nedavno otkrila kako treba da izgleda njen savršeni odmor i iskreno smo iznenađeni.

Iako je početkom ove godine na svom sajtu objavila listu destinacija na koje bi želela da putuje, na kojoj se između ostalog nalaze Bali i Indija, njen savršeni odmor bi bio u Palm Springsu, u kojem bi iznajmila apartman ili vilu. “Volim da plivam i samo bih odlazila da kupujem hranu i piće”, rekla je mankenka. “Sa sobom bih povela svakog koga znam i volim, ako su za putovanje naravno.”

Zatim je otkrila da bi za doručak najradije spremila jaja i vafle ili palačinke i gledala tv u p,oljenoj pidžami, a nakon toga uživala na suncu pored bazena. Što se tiče društvenih mreža, kada je na odmoru – retko kada postavlja slike i generalno koristi društvene mreže, mada priznaje da bi možda s vremena na vreme proveravala svoj Instagram profil.

Pored plivanja, Kendall je otkrila da voli da sluša muziku (navela je Lanu Del Rey kao jednu od omiljenih pevačica), ispija vodu ili margarite i sunča se do ručka. Nakon ručka je spremna za vožnju bicikle koja je savršena za sagorevanje kalorija. Na redu je zatim popodnevna dremka, naručivanje večere i odlazak na spavanje oko 22 časa jer je “kao baka”.

Morate priznati da je i vas iznenadila, zar ne?

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još