Majski užitak u hotelu Regent Porto Montenegro

Nakon prvomajskih praznika, koji su u hotelu Regent Porto Montenegro bili proslavljeni kako i dolikuje, hotel najavljuje niz interesantnih gastro dešavanja, koja će obeležiti preostali deo maja.

Već treću godinu za redom Regent Porto Montenegro obeležava Svetski dan koktela, u subotu 13. maja. U ponudi će biti najrazličitiji kokteli, a njihova početna cena će biti od 5 eura. Za dobru zabavu u Libraru Bar-u biće zadužen DJ Vanja, od 18 časova do kasno u noć. 

Ovom prilikom biće predstavljen i novi koktel, koji će obeležiti letnju sezonu 2017. U pitanju je koktel Aqua Teodo inspirisan Tivtom, i plavetnilom Jadrana.

Dana 21. maja, proslavićemo dan obnove crnogorske nezavisnosti. Od 19 časova do kasno u noć goste Library Bar-a će zabavljati Stevan Fedi sa bendom. Ovom prilikom predstavićemo novi koktel, delo Regentovih koktel majstora pod nazivom Koktel Nezavisnosti.

„Ovaj koktel inspirisan je državnim motivima i raznolikošću crnogorskog krajolika. Sadržaće sve tipične crnogorske proizvode, i biće crvene boje. „Koktel nezavisnosti“ će biti pravi crnogorski reprezent u svetskoj paleti koktela koje nudimo“, kazala je Branka Novaković, menadžer restorana.

U subotu, 27. maja u Dining Room-u organizujemo mediteransku gala večeru. Svi prisutni uživaće u najfinijim mediteranskim ukusima serviranim u 5 nivoa.

„Svih 5 nivoa prilikom ove večere će sadržati jela od ribe i mesa pripremana na različite načine. Ono što će ova jela povezivati jeste njihovo mediteransko poreklo, kao i mediteransko bilje kojim će jela biti začinjena“, istakao je Željko Knezović, izvršni kuvar u hotelu Regent Porto Montenegro.

Dobroj atmosferi će doprineti i muzički duo harmonika i violina. Cena večere će iznositi 50 eura po osobi.

U ponudi poslastičarnice Gourmet Corner, svakog vikenda tokom maja gosti će imati prilike da uživaju u citrusnim delikatesima čija će cena počinjati od 3,5 eura.

Pročitajte još

Pročitaj još