Seks saveti: Kako odmor učiniti JOŠ zabavnijim

Svaki par jedva čeka da ode na odmor jer to je najbolji način za intimno povezivanje. Svakako, biće vremena za plivanje i šoping, ali ovoga puta mi pričamo o najsočnijem delu – seksu na putovanju!

Dajemo vam šest saveta zbog kojih ćete se sigurno osećati kao da ste otišli na medeni mesec (ponovo ili prvi put)!

1) Pažljivo birajte destinaciju
Na kom mestu se osećate seksi? To sigurno nije put u Diznilend ili akvapark. Usamljene peščane plaže, soba u hotelu sa velikim đakuzijem, usamljena i topla koliba u planini? Mmm...ne znamo za vas, ali mi smo VEĆ TAMO!

2) Spakute seksi garderobu
Oversize majice su zabranjene ovoga puta! Pravac u šoping po nov, novcijati donji veš. Ovo je prava prilika da pokupujete sve – podvezice, tange, korseti, kombinezoni, čipka i saten. DA!

3) Napravite seksi listu
Iako imate bogat seksualni život, kada putujete sve morate dići na sledeći nivo. Razmišljajte o stvarima koje biste probali, a niste stigli do sada. Imate neku seks pozu na umu? Sada je pravo vreme za to. Recite i svom partneru da napravi ovakvu listu, pa se razmenite kada odete na putovanje. Neka zabava počne!

4) Opremite se
Napravite seks kutiju u koju ćete spakovati senzualne mirišljave sveće, ulja za masažu, pripremite omiljenu muziku, seks igračke, lubrikante, soli za kupanje, čokoladice...Kada vam se sva čula raspale, seks ne može biti loš!

5) Istražite nove predele
Kada kažemo nove predele, ne mislimo samo na novu lokaciju na kojoj se nalazite. Sećate se kada ste tek počeli da se zabavljate – sve je bilo novo, provodili ste sate i sate u krevetu istaživajući tela i imali dug i opuštajući seks. Sada je vreme da ponovo zapalite strasti! Nemojte ići na skup spa tretman koji je uključen u All Inclusive paket koji ste uplatili, već provedite dan u krevetu, masirajte se i tražite nove erogene zone. Vežite partneru oči, stavite mu slušalice u uši i neka istraživanje počne!

6) Adrenalin
Kada zajedno radite neke nove i uzbudljive stvari, pojačana doza adrenalina se luči, a samim tim se stvara osećaj požude. Probajte neke aktivnosti koje niste radili ranije – surfovanje, vožnja bicikla na planini, penjanje, ronjenje...a kada se vratite u sobu, znate kako ćete se najlakše osloboditi nagomilanog aldernalina? Odgovor počinje slovom S!

Pročitajte još

Pročitaj još