Octavia Hix dizajnirala kaftan inspirisan hotelom Regent Porto Montenegro

Hotel Regent Porto Montenegro ugostio je nedavno suosnivačicu brenda Octavia Hix, Hattie Clark, zajedno sa uticajnim Facebook i Instagram korisnicama iz Velike Britanije.

Cilj ove posete bila je promocija nove linije kaftana Octavia Hix, pod nazivom Montenegro Marbled. Ova kolekcija inspirisana je hotelom Regent Porto Montenegro.

Naš najbolje prodavani kaftan iz sezone proleće/leto 2016 je bio inspirisan kretanjima voda i refleksijom svetla. Nakon što smo videli hotel Regent Porto Montenegro, bili smo inspirisani da nastavimo sa sličnim dizajnom i ove sezone, međutim znatno smo ga promenili, jer je na kreativni tim uticao dizajn samog hotela, kao i pejzaži koji hotel okružuju. S obzirom na to da se hotel Regent Porto Montenegro nalazi u luksuznoj marini, smatramo da će naš dizajn upravo ovdje pronaći svoj novi dom”, zaključila je Hattie Clark, dizajnerka brenda Octavia Hix.

“Predstavlja nam izuzetno zadovoljstvo kad naš brend vezujemo za druge, jako kvalitetne, dok samim tim kreiramo simbiozu iz koje nastaje nešto sasvim novo, što je produkt različitih, međutim savršeno ukombinovanih uticaja. Kaftan Montenegro Marbled je još jedan od obeležja hotela Regent Porto Montenegro koje sa ponosom ističemo”, rekao je Milo Radonjić, PR i marketing Menadžer hotela Regent Porto Montenegro.

Uticajne Facebook i Instagram korisnice iz Velike Britanije, takozvane digitalne influenserke, nisu krile svoje oduševljenje ne samo hotelom, već i Crnom Gorom kao destinacijom.

“Vaša zemlja je prelepa i nama veoma pristupačna. S obzirom na celogodišnje direktne avio linije, sasvim je jasno da Crna Gora može biti idealna vikend destinacija ljudima iz Velike Britanije. Vreme je prelepo, a hotel Regent Porto Montenegro zaslužuje svaku od svojih pet zvezdica”, istakla je Reem Kanj-Kemal, autorka bloga Five Five Fabulous.

Pored Reem Kanj-Kemal, kaftan Montenegro Marbled promovisale su i Carrie Harwood, autorka bloga Wish Wish Wish, Kelly Eastwood, autorka bloga The London Chatter, kao i super model Natasha Ndlovu, autorka bloga Bisous Natasha.

 

Pročitajte još

Pročitaj još