Giambattista Valli haute couture kolekcija za jesenju sezonu na Nedelji visoke mode u Parizu

Giambattista Valli kolekcija je predstavljala odu cvetnim baštama, a posebno se svidela pevačici Celine Dion koja nije mogla da sakrije svoje oduševljenje. Ona je iza piste igrala i na poseban način proslavila novu kolekciju u burgundi čizmama preko kolena i cvetnoj mini haljini.

Za jesenju couture kolekciju, Giambattista Valli je istakao neke od najženstvenijih komada u našim ormanima - haljine. A ako ste se nekad upitali kako bi izgledao garderober iz snova, modna kuća će vam dati odgovor sa najnovijom kolekcijom. Na početku su predstavljene haljine bogate složenim detaljima i vezovima koji su savršeno iskombinovani sa floralnom čipkom na koktel haljinama. Pored vibrantnog dizajna sa mnogo detalja, usledila je i linija romantičnih haljina od šifona u pastelnim nijansama. Lepota ovih haljina se nalazila u delikatnom kroju i načinu manevrisanja sa upotrebljenim materijalom. Takođe su predstavljene i romantične, asimetrične haljine sa 3D floralnim motivima i dugačkim šlepom, kao i glamurozne duge haljine "za crveni tepih", koje su u ustvari predstavljale glavni fokus kolekcije i same revije.

Reviji su prisustvovale mnog poznate ličnosti, među kojima su bile i Celine Dion, Olivia Palermo, Lauren Santo Domingo i Bianca Brandolini. U galeriji vas očekuje pregled cele održane revije.

Foto: Yannis Vlamos

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još