3 neobične kombinacije boja koje će od vas stvoriti zvezdu uličnog stila

Kombinacije boja koje vredi pogledati!

Kombinacije boja koje vredi pogledati!

Boja je delikatna stvar. I možda je kombinovanje boja jedna od najtežih stvari u modi. Sposobnost lepog kombinovanja boja ili je urođena veština, ili je rezultat velikog iskustva. To je ono što vam predlažemo da trenirate - a takođe pokušajte da naučite kako da razmišljate van okvira stereotipa.

Odabrali smo tri kombinacije boja, koje se iz nekog razloga obično izbegavaju - i odlučili smo da pokažemo da se zaista mogu neverovatno lepo nositi.

Crvena + ružičasta

Mnoge devojke marljivo izbegavaju ovu kombinaciju boja: deluje im prkosno i kič. Spremni smo da vas ubedimo u suprotno: često ove dve boje izgledaju vrlo skladno i daju puno prostora za maštu i eksperimentisanje: možete kombinovati i zagasite i pastelne nijanse ovih boja, kao i one najsvetlije. Ova kombinacija će vas sigurno izdvojiti iz mase.

Tamnoplava + crna

Ova kombinacija se obično kritikuje zbog nedostatka kontrasta. Kladimo se da tamnoplava boja protiv crne izgleda još dublje i smirenije. A onda, takva kombinacija deluje poput praznog lista za složenije stilske tehnike. Crno-plavom izgledu možete lako i sigurno dodati najsvetlije detalje - i izgledaće skladno. A možete ostaviti samo njih - i to će biti mirna, gotovo meditativna kombinacija.

Crna + ružičasta

Još jedna kontroverzna kombinacija - i u izvesnom smislu antipod prethodne. Često je kritikuju zbog preteranog kontrasta. Da biste to izbegli, preporučujemo da se držite nežnijih, pastelnih nijansi ružičaste boje. Međutim, čuvena „šokantna ružičasta“ Schiaparelli takođe će biti prikladna - ali pitanje je da li imate dovoljno hrabrosti da to učinite.

harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još