Kako nositi bermude tokom zime

Bermude su postale nesumnjivi hit ovog leta. Zamenile su dosadne biciklističke i u trenu su ispunile modne piste i hronike uličnog stila. Tajna popularnosti ovog modela leži u njegovoj svestranosti - one su pogodne za sve i lako mogu postati deo bilo kojeg ormara.

Sa bermudama možete biti sigurni: struk će biti naglašen, a svi nedostaci sakriveni. Zar ovo nije ostvarenje snova? Verovatno znate kako bermude vešto uklopiti tokom leta, a kako ih pravilno stilizovati u hladnoj sezoni - naučili smo od heroina uličnog stila.

Očigledno je da je najvažnije pravilo zimskog izgleda da se zagrejete od glave do pete. U slučaju bermuda, visoke čizme postaće spas. Srećom, ove sezone možemo birati - od minimalističkih džokej modela do pripijenih čizama - po uzoru na heroine uličnog stila. Da biste postigli savršenu siluetu dajte prednost čizmama koje dosežu do nogavica bermuda. Ako dani nisu isuviše hladni, slobodno ostavite prazninu između čizama i bermuda - ležernost je takođe u modi.

Ne treba zanemariti ostalu obuću - na primer, grube čizme ili čizmice sa stabilnim potpeticama. Dopunite takve lookove glomaznim jaknama, kaputima i naravno, trikotažom. Trendi kardigani, tople rolke i pleteni džemperi najbolji su prijatelji bermuda ove zime.

harpersbazaar.ru

Pročitajte još