Kako se oblačiti u sport chic stilu

Popularni sport chic stil rođen je davnih 1920-ih, ne bez uticaja Gabrielle Chanel, koja je ženama omogućila nošenje komforne odeće.

Godine su prolazile, a moderne žene smelo su nosile suknje sa patikama i trenerke sa štiklama (da, ova estetika nam je došla direktno iz 80-ih i 90-ih). Slažete se, danas niko neće biti iznenađen kombinacijom pantalona i sportskih patika - sličan „sportski šik“ može se videti na svakom koraku.

Sam "sport chic" karakteriše kombinacija glamura i sporta u jednom outfitu, što znači da ovde praktično nema ograničenja. Na prvi pogled sve deluje očigledno jednostavno, ali nije baš tako. Nije uvek moguće kombinovati prve stvari koje nađete i izgledati stilski. Da biste izgledale moderno preporučujemo da započnete malim koracima: na primer, dodavanje sportskih elemenata elegantnom izgledu. Sportska bejzbol kapa definitivno će izgledati cool u ​​opuštenom izgledu sa odelom, a svetle čarape lako će razblažiti monotoni kancelarijski look.

Junakinje uličnog stila svojim stajlinzima pokazuju da nema smisla plašiti se sportskog šika. Stoga svoju omiljenu kožnu suknju možemo bezbedno da nosimo sa masivnim patikama i kratkom jaknom. Kao alternativu, nosite farmerke sa visokim potpeticama, neobaveznim duksom i omiljenim kaputom. Da biste tačno znali kako pravilno kreirati sportsko-šik izgled, pažljivo pogledajte galeriju fotografija.

 foto:bazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još