Ovaj print će biti najpopularniji u prolećnoj sezoni

Tie-dye nesumnjivo bi mogao da zaradi titulu najpopularnijeg printa sezone.

Ovaj, kako ga često nazivaju, „psihodelični“ obrazac, trenutno je preplavio hronike uličnog stila i Instagram mode. Danas Tie-dye nije toliko popularan kao nekada, ali haotični i mutni obrasci i dalje izgledaju atraktivno na stajlinzima. Ovde je glavna stvar da nehotice ne pretvorite modernu odeću u nešto infantilno i komično. Kako ispravno nositi ovaj print - naučili smo od heroina uličnog stila.

Najočigledniji (ali ne manje efikasan) način je mešanje dezeniranih stvari sa običnim i lakonskim. Zapravo je stvaranje haotičnog uzorka glavnim likom stajlinga najbolja ideja. Pogledajte kako to rade street style zvezde: pletene Tie-dye haljine nose sa najosnovnijim belim patikama ili jednolični crni izgled dopunjuju svetlom košuljom u boji.

Prva stvar sa kojom se povezuju Tie-dye uzorci je opušteni sportski stil. Ovo je možda najlakši način za kombinovanje Tie-dye za one koji ne žele da se muče. U ovom slučaju slobodno nosite šarenu majicu sa jednobojnom trenerkom i čizmama.

Ako želite da zablistate, sigurno postoje zanimljivije opcije. Tie-dye definitivno neće biti zanemaren, bilo da je u duetu sa strogim odelom, visokim čizmama i širokim bermudama. Štaviše, mesto otiska je potpuno nevažno - na minijaturnoj torbici, čizmama ili košulji - na vama je da izaberete.

Inspiraciju možete dobiti u našoj galeriji.

Pročitajte još

Pročitaj još