Ove zime umesto pletenih kapa nosimo panama šešire

Navikli smo da leti nosimo panama šešire kako bismo se zaštitili od sunca.

Vremena se menjaju - trendovi se menjaju sa njima. Danas je Panama postala aktuelni aksesoar van sezone, tako da se lako može uvesti u svakodnevni zimski izgled. Dizajneri nude mnogo varijacija koje možete izabrati: koža, lak, i naravno, krznene paname.

Kako nositi panamu tokom zime? Odgovor na ovo pitanje imaju street style zvezde!

Panama je svestrani model kape koji se lako može kombinovati sa svim odevnim komadima. Praktičnost je očigledna: trendi devojke panamu nose se pantalonama i džemperima, trenerkama, pa čak i sa lepršavim suknjama. Ako vaša želja za eksperimentisanjem nije tako jaka, implementirajte panama šešir u svoje poznate ležerne lookove. Široke farmerke, kožna košulja i čizme savršeno su okruženje za trendi panama šešir. Inače, mešanje stilova je jednako dobra ideja. Slobodno obucite bermude sa džokej čizmama, dopunite stajling kaputom od ovčje kože i istom krznenom panamom – vaš outfit definitivno neće ostati neprimećen.

Glavna stvar u slučaju panama šeširića je pronaći izvor inspiracije. Za ovo smo se pobrinuli unapred, pa prilažemo izbor najboljih lookova zvezda uličnog stila.

 harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još