Ružičasta: šta nositi sa letnjom bojom ove zime

Inspirisani street style zvezdama.

Odnos javnosti prema ružičastoj uvek je bio drugačiji. Ako je tokom 2000-ih „boja barbike“ bila smatrana neozbiljnom, sada je ružičasta boja preplavila modne piste jesenje i zimske sezone svojim sjajem.

Smela fuksija Toma Forda i Jacquemusa, puderasto ružičasta Alekandera McQueena i Fendija, klasična "lutka" Marc Jacobsa i Miu Miu - lista se nastavlja i nastavlja. Jedno je jasno: ružičasta je svakako vredna vaše pažnje ove sezone.

Kako je pravilno uvesti u svakodnevni izgled - saznajemo od heroina uličnog stila.

Ništa ne izgleda privlačnije od total look-a u ružičastoj boji. Oblačenje u monohromatski šokantni ružičasti look u skladu je sa propisima Else Schiaparelli - smelo i cool. Ako ova ideja zvuči ludo, spojite ružičastu sa neutralnim nijansama poput crne, bele, sive i smeđe. Karirane pantalone i sivu torbu razblažite ružičastim džemperom - zašto da ne? Ne zaboravite na trendove: neonska jakna i trendi ružičasta kapica definitivno neće proći nezapaženo.

Junakinje street style hronika se ne plaše i kombinuju ružičastu sa kontrastnim nijansama plave i zelene. Idite na odvažnu kombinaciju zelene rolke i roze blejzera. Za one koji vole opuštenu odeću, nosite plave farmerke sa ružičastim gornjim delom ili uparite khaki suknju sa ružičastom košuljom.

Inspiraciju potražite u našoj galeriji fotografija!

foto:harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još