Svi jesenji trendovi heroina uličnog stila u Parizu

Nedelja mode započela je u Parizu pre nekoliko dana.

Pariska nedelja mode je posebna, jer brendovi jedan za drugim održavaju fizičke revije, kao da pandemije uopšte nema, a paparazzi imaju vremena da fotografišu najlepše stajlinge street style zvezda.

Za razliku od italijanskih zvezda, junakinje street style-a u Parizu biraju suzdržanije i klasičnije nijanse: bež, braon i ​​pastelne boje. Očigledan trend ove jeseni, koji Parižanke rado pokazuju, je posebna pažnja usmerena modnim dodacima i detaljima na odeći. Zahvaljujući njima, ispostavilo se da suzdržani stajlinzi postaju bogati i sjajni.

Torbe neon boja, neobičnih tekstura i oblika, futurističke naočare svih oblika i veličina, svetli i masivni dodaci - šnale, marame vezane za torbu ili oko vrata, lanci, velike minđuše, prstenje bili su evidentni u njihovim lookovima. Neobične cipele su još jedan trend budućih sezona - neonske varijante, prozirne visoke potpetice, papuče četvrtastog vrha i čizme krasile su pojavu svake moderne devojke. 

Blejzeri sa „muškim“ ramenima i predimenzionirane pantalone i dalje će biti u modi ove jeseni. Kombinujte ih sa topom i visokim potpeticama. I ne zaboravite na šešire: paname, kape od filca, beretke i šalove.

Svoju dozu inspiracije potražite u našoj galeriji.

foto:bazaar.ru 

Pročitajte još

Pročitaj još