Trendi narandžasta u vašem zimskom ormaru

Sočna narandžasta je odgovorna za dobro raspoloženje - upravo ono što nam treba u hladnoj sezoni.

Dizajneri nisu zanemarili ovu činjenicu, začinivši trenutne kolekcije sočnim notama. Jarko narandžasta se mogla videti na modnim pistama Fendi, Burberry, Marc Jacobs, Acne Studios ... A ovo nije potpuna lista modnih kuća!

Ne treba čekati prolećne i letnje dane da biste nosili narandžastu, ona je idealna za kreiranje svetlih zimskih stajlinga.

Prema dobroj tradiciji, heroine uličnog stila uspevaju da kombinuju trendi nijanse bolje od bilo koga. Ipak, predlažemo vam da ovu priču započnete malim dodacima - na primer, upotpunite svoj svakodnevni izgled torbom eksplozivne nijanse. Druga opcija je da nabavite par čizama narandžaste boje i nosite ih sa trench mantilom i pletenom haljinom za maksimalan kontrast.

Ali, ne morate se ograničiti na modne dodatke. Ove sezone sve može biti narandžasto - ležerne rolke, kaputi od eko krzna, pa čak i ceo outfit. Ako vam ideja o narandžastom total looku ne odgovara, usredsredite se na kožne midi suknje ili udobne pletene džempere.

Glavna stvar ovde je zabavna nijansa, koja ne samo da podiže raspoloženje okoline, već i značajno povećava stepen stila. Preostalo je malo toga - biti inspirisani „vitaminskim“  idejama i odmah započeti kreiranje modernog stajlinga.

Pogledajte galeriju!

foto: harpersbazaar.ru

Pročitajte još