Back to normal: najmodernije odevne kombinacije za majske dane

Približava se period povratka u normalu i moramo biti moderni!

Trenutak kada ćemo se ponovo vratiti - u velikoj meri - normalnosti je činjenica. Preostalo je svega nekoliko dana od vremena kada možemo da odemo da popijemo kafu ili jedemo u restoranu, uvek poštujući neophodne mere bezbednosti. Zato ne gubimo više vremena i već sada pripremimo outfite koji će nam pomoći da budemo moderni i trendi u ovim prvim našim dugo očekivanim izlascima.

Slip haljina & Blejzer

Ne postoji ništa bolje od kombinovanja dva ili više komada, koji spadaju u listu najvećih trendova sezone. To je slučaj sa slip haljinama i blejzerima. Sjajni su čak i ako se odlučite da ih nosite odvojeno, ali zajedno su nešto drugo. Zato ne propustite priliku, isprobajte ih i sigurni smo da će vam se svideti. Predlažemo da odaberete zemljane tonove za minimalistički izgled ili kombinaciju bele i crne. Upotpunite odevnu kombinaciju belim patikama.

Oversized košulja + teksas pantalone

Komplet koji se sastoji od košulje i farmerki je klasičan, bezvremenski i neupitno šik. Imate priliku da date trendi dodir odabirom prevelike košulje i modernih teksas pantalona, poput lepršavih, širokih nogavica ili patchwork-a. To je sigurno rešenje za ceo dan. Što se tiče modnih dodataka, torba u jarkim nijansama će dati više dinamike vašem stajlingu.

Odelo sa bermudama

Naravno, odela, koja su postala neophodna u garderoberu svake trendseterke, ne bi mogla nedostajati u ovim predlozima. Kako je temperatura znatno porasla, bilo bi dobro ostaviti po strani klasične duge pantalone i odabrati kraću verziju, poput bermuda. Pastelne nijanse poput ružičaste, svetloplave i nana zelene, savršeno odgovaraju. Nema ograničenja za cipele, jer možete birati od mokasina do sandala, zavisno od vašeg stila.

Haljina + pantalone

Jedan od trendova koji biste mogli isprobati „zatvorenih očiju“ je kombinacija haljine sa pantalonama. Opcije pantalona mogu biti i farmerke i cigaret model, u zavisnosti od vašeg ukusa i tipa tela. Što se tiče vaše haljine, bez ikakvog razmišljanja preporučujemo cvetnu verziju, koja ne samo da pripada vrućim trendovima već se savršeno uklapa u sezonu.

Color blocking

U poslednje vreme se mnogo raspravlja o bojama i značaju koje one imaju prilikom kreiranja stajlinga. U stvari, mnogi poznati dizajneri zasnivaju svoje nove kreacije na svetlim i živahnim nijansama. Samo sledite ovu taktiku. Birajte jarke tonove stvarajući vrhunski blok boja. Midi suknja, top i statement cipele pružiće vam rezultat koji tražite.

Pročitaj još