Cvetna opsesija: kako možete nositi najmoderniji uzorak sezone

Zaštitni znak prolećne sezone bez imalo razmišljanja je cveće. Na našu sreću, cvetni uzorak je jedan od najvećih trendova, koji nam pomaže da pronađemo različite dizajne koji odgovaraju svim ukusima.

Bez obzira da li odlučite da dodate cvetni komad svom stajlingu ili se odlučite da se odvažite i isprobate posebne i ekscentrične kombinacije, cvetni desen ne bi trebalo da nedostaje vašem izgledu.

U nastavku otkrijte sve savete za stilizovanje modernog cvetnog printa, kako biste cvetiće integrisali u svoju garderobu.

Haljina

Cvetne haljine spadaju u kategoriju dizajna koji ne smeju nedostajati nijednoj ženskoj garderobi. Koloritne, razigrane i vrlo moderne, učiniće da izgledate sjajno samo jednim potezom. Naći ćete ih u raznim dizajnima – mini, midi, maksi - u zavisnosti od vašeg ličnog karaktera, tipa tela i estetike. Bez obzira na vaš izbor na kraju, predlažemo da ovog leta odaberete modele u svetlim tonovima i kombinujete haljinu sa sportskom obućom radi veće fleksibilnosti i „opuštenijeg“ raspoloženja.

Suknja

Ako tražite komad koji je u poslednje vreme veoma popularan među stručnjacima i ljubiteljima mode i koji je za vrlo kratko vreme postao "must have", onda je to definitivno suknja. Od mini do maksi i A linije, dizajni su mnogobrojni i divni. Predlažemo slip suknju sa printom belih rada koji je posebno popularan ovog proleća. Kombinujte suknju sa jednobojnim topom i spremni ste za izlazak tokom dana.

Topovi

Volimo da vidimo, ali i da nosimo cvetne topove zajedno sa farmerkama. Naročito ako su boje cvetova veoma svetle, stvara se odličan kontrast. Kombinujte više trendova u istom komadu da biste impresionirali. U ovom slučaju možete kombinovati cvetni otisak zajedno sa puff rukavima. Kako je porast temperature naročito primetan poslednjih dana, umesto farmerki, možete se odlučiti za bermude i upotpuniti stajling sandalama.

Total floral

Cvetna odeća od glave do pete, biće u najmanju ruku impresivna. Razumemo da se mnogi od vas možda plaše da se usude na ovakve eksperimente, ali postoje sigurni načini da se to učini. Jedan od njih su kompleti sačinjeni od blejzera i pantalona ili suknje.

Sve što u ovom slučaju treba da uradite je da obratite malo više pažnje na modne dodatke. S druge strane, ako volite eksperimentisanje, imate priliku da kombinujete dva različita cvetna dizajna, pleneći poglede i osvajajući utiske.

Print on print

Ako spadate u kategoriju odvažnih i onih koji se ne ustručavaju da eksperimentišu sa svojim stilom i imidžom, onda svakako treba isprobati print on print, a jedan uzorak treba da bude cvetni. "Igrajte se" bojama, cvećem, tufanama i prugicama.  

foto:Instagram

Pročitajte još

Pročitaj još