Festive Chic - svečani komadi za celu sezonu

Ogromna dilema „zašto ulagati u komade koje ćemo nositi samo za praznike?“, više vas ne mora brinuti.

Prvi razlog je taj što se moda pobrinula da nas oslobodi od tradicionalnih „prazničnih haljina“, a drugi je taj što su vremena postavila ozbiljne zahteve koliko ozbiljno treba da se sada suočimo sa ekološkom održivošću u odnosu na naš način oblačenja. Vrlo jednostavnim rečima, glamurozna haljina koja će služiti isključivo za novogodišnju noć, a zatim će biti „zauvek“ u ormaru, nije potez koji je koristan za životnu sredinu, održivi način života ili čak vaš novčanik.

Strateški pametan izbor je da uložite u glamuroznu haljinu ili bilo koji luksuzni odevni komad ili dodatak, koji ćete moći da uklopite tokom cele godine. Vaše kupovine ove praznične sezone trebalo bi da budu usmerene ka fleksibilnosti i svestranosti, kako bi imale karakteristike otporne na vreme, poput kvaliteta, što će ih učiniti bezvremenskim.

7 prazničnih komada, koji su idealna osnova za kreiranje svečanog stajlinga za dane praznika, ali i za upotrebu u outfitima u manje svečanim prilikama u bliskoj budućnosti otkrijte u našoj galeriji. 

harpersbazaar.gr

Pročitajte još

Pročitaj još