Jennifer Lopez se kladi na pied-de-poule

Latino zvezda veruje klasičnom uzorku.

Francuzi ga zovu pied-de-poule, Englezi houndstooth. Oba opisa odnose se na popularni karirani uzorak, obično crno-beli, koji je postao potpis u kolekcijama Christian Dior i Chanel, ali su ga voleli i  Alexander McQueen i Gucci.

Pied-de-poule je korišćen godinama prilikom dizajniranja odeće i dodataka - čak i cipela, ali je postao dominantan uglavnom na kaputima i odelima i postao sinonim za bezvremenu i klasičnu eleganciju.

Dakle, čini se da je ovaj obrazac postao omiljen Jennifer Lopez, posebno ove godine. Latino zvezda, koja je poznata po svojim glamuroznim nastupima na sceni, u poslednje vreme na nekoliko nastupa se pojavila u odeći sa popularnim obrascem pied-de-poule. Najviše se govorilo o kaputu i pantalonama Chanel u kojima se pojavila na događaju polaganja zakletve Joea Bidena i u kome se fotografisala ispred Bele kuće.

Međutim, vrlo brzo, Lopez se ponovo pojavila u zagrljaju popularnog printa ovog puta u finalu Super Bowla. Kaput je kombinovala sa top cropom i helankama Louis Vuitton, čizmama sa visokom potpeticom i mini torbom Hermes Birkin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ljubav Jennifer Lopez prema ovom obrascu nije od nedavno, jer se u prošlosti pojavljivala u odeći sa ovim predivnim printom. U svojoj garderobi, ima dodatke poput Dior šešira s kojim se pojavila prošlog decembra u Kaliforniji.

U galeriji pogledajte komade koje možete kupiti ukoliko želite da i vi uvrstite ovaj vanvremenski print u svoj garderober.

harpersbazaar.gr

Pročitaj još iz kategorije Trendovi