Kupina, malina i jagoda: kako nositi sve nijanse bobica

Nijanse mirisnih bobica mogu se sasvim prirodno uvrstiti na listu najupečatljivijih i najatraktivnijih.

Duboka kupina, svetla malina, prigušena jagoda - lista je beskrajna. Ali bolje je ne gubiti vreme na teoriju i odmah sve primeniti u praksi, začinjavajući svakodnevne lookove naglašenim bobičastim notama.

Najsigurnija opcija je kombinacija jagodičastih boja sa takozvanim zemljanim tonovima - smeđom, bež i tamnozelenom. Usvajamo modne kombinacije heroina uličnog stila i smelo kombinujemo haljinu u nijansi jagode sa braon jaknom. Kombinujte pantalone u plemenitoj oker boji sa crvenom bluzom sa mašnom i smeđom geometrijskom torbom. Dopunite izgled belim cipelama i - voila, trendi kombinacija je spremna!

Ako ne volite kontrastnu odeću u blok bojama, dajte prednost dodacima u nijansama crvene - vreme je da potražite torbicu ili ružičastu beretku.

Ukoliko ove zime planirate da budete u centru pažnje, preporučujemo kombinovanje jagodičastih nijansi sa ... bobičastim nijansama! Na primer, puderasto ružičaste pantalone i ljubičasta jakna.

Heroine street style hronika smelo kombinuju sve nijanse omiljenog voća. Potražite inspiraciju u našoj galeriji fotografija. 

harpersbazaar.ru

Pročitaj još iz kategorije Trendovi