Look We Love: kako kombinovati khaki i ružičastu boju

Ružičasta nas bez sumnje asocira na prve prolećne dane i najčešće se kombinuje sa pastelnim nijansama poput baby plave ili sa kontrastnim bojama poput crvene.

Međutim, postoji jedna boja koja izgleda impresivno u kombinaciji sa ružičastom. Govorimo o luksuznoj khaki nijansi. Ovaj potcenjeni dvojac nije često viđen, ali kombinacija pastelno ružičaste sa khaki je idelna za kreiranje ležernog izgleda koji je prikladan za skoro svaku priliku.

Pogledajte u nastavku četiri stajlinga koja će vas inspirisati da ovog proleća kombinujete ove dve nijanse.  

Pravilo br 1: odaberite svestrane odevne komade

Leonie Hanne nosi roze džemper u kombinaciji sa khaki suknjom od eko kože. Stajling je upotpunila čizmama i torbicom u nijansi džempera.

Vrlo lako i sami možete ponoviti ovaj look i dodati mu dašak sopstvenog stila. Na primer, ružičasti predimenzionirani džemper izgledaće jednako dobro sa midi suknjom kao i sa farmerkama, dok se khaki suknja može kombinovati i sa drugim odevnim komadima iz vašeg ormara.

 

@LeonieHanne

Pravilo 2: Ne zanemarujte dodatke

Ova kombinacija boja ne mora da se odnosi samo na odeću. Dodajte odgovarajuće aksesoare - lepi modni dodaci poput mašne oko vrata ili torbe dodaće dašak ženstvenosti klasičnom izgledu.

@BlairEadieBee

Pravilo 3: Igra slojevima

Slojeviti stajling je uvek dobar način da pokažete svoje modne veštine i kreativnost. Kada je reč o khaki i ružičastoj, predlažemo da pogledate kako Rabea kombinuje ove dve boje. Svilena bluza u khaki nijansi i roze kaput – elegantno i moderno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rabea Schif (@rabeaschif)

Pratite @RabeaSchif

Pravilo 4: neutralne boje koristite kao bazu

Bela ili crna baza će vam pomoći da uravnotežite izgled - na primer bele pantalone ili crna suknja u kombinaciji sa khaki modnim dodacima i ružičastom košuljom.

@LenaLademann

Ukoliko su vam se dopali naši predlozi pogledajte galeriju fotografija sa odevnim komadima i aksesoarima u khaki i ružičastoj boji i hrabro osmislite svoje stilske odevne kombinacije.

foto:/promo/sheerluxe

Pročitajte još

Pročitaj još