Must-have dizajni haljina koje morate uvrstiti u letnji garderober

Ako tražite komad koji je savršeno povezan sa letom - osim kupaćih kostima - onda je to definitivno haljina.

Prozirne, koloritne i elegantne, one imaju sposobnost da budu pravi predstavnici letnje sezone. Ali mimo svega ovoga, jedan od glavnih razloga zašto imaju tako važno mesto u našim srcima i našoj garderobi je činjenica da nam daju uspešan i moderan izgled, koji će impresionirati samo jednim potezom, bez posebnog napora.

Trendovi se neprestano menjaju i mi smo među ženama koje ne žele da propuste ni najmanju promenu, a istovremeno biramo one dizajne koji će biti drugačiji i istaknuti se. Zbog svega navedenog tražili smo i pronašli trendi haljine koje ovog leta ne bi smele da nedostaju u vašem ormaru.

Cut outs haljina

Primetili ste da su izrezi i haljine sa otvorenim leđima u poslednjih nekoliko meseci vrlo popularni Bez obzira da li ste fan ili ne, ono što vam moramo reći je da na diskretan i elegantan način ističu ženstvenost svake žene. Laskaju silueti i ističu najbolje tačke našeg tela. Naći ćete ih u uskim i širokim krojevima, u zavisnosti od vašeg stila i želja. Dajte im priliku i sigurni smo da nećete zažaliti.  

Slip haljina

Mnogo je sezona na listi must have komada. Tačno je da slip haljina u sebi krije nešto posebno, zbog čega ne možemo da joj se odupremo. Ima sposobnost da pristaje u svim prilikama, od najobičnijih sa majicom i patikama do svečanijih sa sandalama ili parom visokih potpetica. Dinamičan i poseban, to je komad koji svaka moderna žena želi da ima u svojoj kolekciji.

Haljina sa puf rukavima

Puf rukavi započeli su kao jednostavan mikro trend koji je privukao pažnju, a sada je postao jedan od najvećih trendova svih vremena. Ipak, puf rukavi stekli su važno mesto u stajlinzima svake influenserke. Ako ste ljubitelj, obogatite svoju kolekciju, a ako do sada niste stupili u kontakt sa ovim modelom haljina, letnja sezona je pravo vreme.

Smock haljina

Ovaj dizajn haljina pojavio se od prošlog leta i kao što sve pokazuje i danas je u trendu. Ove haljine se uglavnom zasnivaju na ležernom kroju, što ih čini još idealnijim za letnju sezonu. Naći ćete ih u neverovatnom dizajnu, ali i ekscentričnim uzorcima koji će vam pomoći da se istaknete.

Heklana haljina

Heklane haljine bile su jedan od last minute trendova prošlog leta. Međutim, njihova popularnost nastavila se tokom zime, jer je to bio jedan od najčešćih i najpraktičnijih izbora. Ovaj trend opstaje i ovog leta, prilagođen potrebama i planovima sezone. Možete ih nositi u gradu, ali i na plaži tokom odmora.

foto:Pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još