Nova udobnost: najlepši i najudobniji kompleti od trikotaže

Dolazi zima i vreme je za zagrevanje.

Sada je na red došla još jedna važna kategorija tople odeće - trikotaža. Već smo pisali o pletenim haljinama, rolkama, kardiganima, a sada želimo da se osvrnemo na najudobnije, tople i mekane komplete koje su dizajneri nedavno osmislili.

Naravno, topli pleteni džemperi i pantalone nikako nisu novi. U principu su uvek bili tu. Istina, poslednjih sezona dizajneri su vrlo zanimljivo radili sa oblicima, bojama i teksturama pa su sada ova udobna odela prešla iz kategorije odeće za dom i razonodu u našu svakodnevnu garderobu.

Devojke u pletenim kompletima odlaze u restoran ili šetnju i ne izgledaju kao da su upravo skočile iz kreveta. Štaviše, sada su kompleti napravljeni od najluksuznijih materijala: meke vune i najfinijeg kašmira.

Ponekad ovi kompleti izgledaju kao trenerke za zimsko trčanje ali osećaj udobnosti i mira koji pružaju ostaje nepromenjen. U njima ćete se svuda osećati kao kod kuće a u naše turbulentno i nestabilno vreme ovaj osečaj mnogo znači.

Stoga vam savetujemo da sebi ne uskraćujete takvu životnu radost - već odlučite da eksperimentišete sa krojem i bojama. Pokušali smo da vam pojednostavimo zadatak što je više moguće i prikupili smo najbolje modele.

Otkrijte ih u galeriji fotografija!

Pročitaj još iz kategorije Trendovi