Sa čime nositi farmerke ove zime

15 win-win kombinacija.

Farmerke su bezvremenski klasik ležerne garderobe. One su prikladne u skoro svakoj situaciji (ponekad - čak i u kancelariji) i odgovaraju apsolutno svima (glavna stvar je odabrati odgovarajući model). Istina, pored sve prividne jednostavnosti, ovde postoje i zamke. Neispravna kombinacija odeće može lako uništiti vaš stajling. Đavo je, kao što znate, u detaljima. Dakle, čak i od veoma modernih farmerki može se napraviti artefakt iz prošlosti, u kombinaciji sa neprikladnim stvarima.

Stoga je izuzetno važno kako i sa čime nosite svoje omiljene farmerke. Ali ne paničite: spremni smo da vam damo univerzalne jednostavne savete kako da izgledate stilski u bilo kojoj situaciji. Prvo, ne bojte se uvući bluzu ili džemper u farmerke, posebno široke. Ovo će stvoriti dobre proporcije i naglasiti liniju struka. U ovom slučaju će usko pripijena rolka izgledati posebno lepo. Drugo, jednostavne kombinacije su uvek dobitne. Bela košulja, basic majica, jednostavan duks, debeo pleteni džemper ili džemper od kašmira i dalje su najbolji par za vaše omiljene farmerke. Ponekad nema smisla juriti za ekstravagancijom - jednostavnost ima svoj šarm. Treće, ne plašite se da ugurate farmerke u čizme: ovaj miks iz 90-ih i ranih 2000-ih ponovo je na vrhuncu popularnosti.

Pa, kako se ne biste zbunili sa svim našim savetima, za vas smo sastavili vizuelni priručnik - 15 najboljih outfita sa farmerkama u glavnoj ulozi koje možete otkriti u galeriji.

bazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još