Šta nositi sa bež kaputom: 20 elegantnih primera

Za sve prilike.

Sjajni naslovi poput „Bež - nova crna“ već su postali kliše i svakodnevica, ali ipak imaju zrno racionalnosti. Ova boja je zaista već uspela da postane ista punopravna klasika kao crna - ako je nije čak i prestigla po popularnosti. Ovo se posebno odnosi na mantile i kapute u ovoj nijansi koji blistaju u hronikama uličnog stila i feedovima društvenih mreža toliko često, da se može činiti kao da je to uvek bilo tako.

Ali, uprkos kultnom statusu i naizgled jednostavnosti, često se i dalje postavlja pitanje: šta nositi sa takvim kaputom? Ili, tačnije, kako ga nositi, a da ne izgledate dosadno?

Bež kaput je prilično jednostavan za kombinovanje, što znači da daje veliku kreativnu slobodu - ali morate da budete u mogućnosti da je koristite. Ne morate o tome da razmišljate kao o nekom dosadnom, obaveznom modnom klasiku. On može da igra ulogu „praznog platna“ na kom možete „naslikati“ sve što želite - čak i nešto vrlo svetlo. Tako možete nositi stvari sa njim u gotovo bilo kojoj šemi boja. Istovremeno, najplemenitija bež boja izgleda prelepo u kombinaciji sa bojama zemljane palete tonova: na primer, braon i oker. Sve prirodne nijanse izgledaju sjajno zajedno - pa zašto onda ne biste iskoristili ono što je sama priroda smislila za vas?

Nijanse dragog kamenja neće izgledati ništa gore na bež pozadini: smaragdno zelena, safirno plava i bogata nijansa rubina. Bež ističe njihovu dubinu i bogatstvo - stoga je ovo najbolja moguća kombinacija.

Što se tiče stila, postoje dve potpuno suprotne (ali podjednako pobedničke) opcije. Prva je ići konvencionalnim putem i u svemu se držati klasike. To podrazumeva nošenje strogih pantalona, trikotaže, „muških“ košulja i „večitih“ dodataka ispod kaputa. Drugi način je igranje kontrastima. Izaberite najneočekivanije i neposredno suprotne stvari po duhu i raspoloženju - na primer, trenerke, pocepane farmerke i ležernu predimenzioniranu trikotažu.

Ali najvažnije pravilo: nikada ne zaboravite na ravnotežu proporcija. Tako će bilo koji stajling izgledati skladno - bez obzira na raspoloženje i stil.

Inspirativne primere pogledajte u galeriji.

harpersbazaar.ru

Pročitaj još iz kategorije Trendovi