Šta odabrati za kampovanje da biste izgledali kao supermodel

Master class Else Hosk

Da li ćemo dane odmora provesti na moru, još uvek nije poznato.

Među alternativnim načinima da odmor provedete daleko od stresa i asfalta je i kampovanje. Usred pandemije, ovaj rekreativni oblik slobodnog vremena dobija sve veću popularnost. Čak i eminentni supermodeli bacaju svoje Chanel torbe, stavljaju svoje rančeve u prvi plan i kreću u prirodu. Dakle, ako ste oduvek sanjali da krenete na planinarenje ili provedete odmor na kampovanju, sada je pravo vreme. Srećom, ogromna prostranstva naše domovine su slikovita, gde će se oči (i glava) odmarati.

Nakon što odlučite o lokaciji, možete početi razmišljati o opremi. Odeća treba biti udobna, tehnološki napredna i praktična, tako da nije ni hladno ni vruće i ništa ne ometa kretanje.

Elsa Hosk je odličan primer kako treba izgledati na kampovanju, jer verovatno ćete i vi želeti da podelite fotografije sa svojim prijateljima na Instagramu. Ona se odslučila za vedre boje: pamučna prostrana majica jarko žute boje, zelene biciklističke i dukserica sa šarama izgledaju prelepo na pozadini divlje prirode. Obavezni atribut - kapa, jer nikome nije potrebna sunčanica. Elsa je odabrala panama šešir sa širokom elastičnom trakom koji će vam kasnije dobro doći na plaži. Konačno, obuća - udobne patike su vaši najbolji prijatelji.

foto:bazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još