Summer in the city: sve što vam je potrebno za kompletan urbani izgled

Što se više približavamo „srcu“ leta, temperature su sve više. Naravno, ne možemo sve tople dane provesti u kupaćim kostimama na plaži i potrebna nam je udobna odeća za dane u gradu.

Međutim, odabir pravih komada tokom boravka u gradu smatra se prilično teškim procesom, jer moramo uzeti u obzir i vrućinu i činjenicu da želimo da ostanemo elegantni tokom celog dana.

Na našu sreću postoje oni predmeti koji će nam olakšati kreiranje stajlinga i trebalo bi da budu prisutni u svim letnjim kolekcijama ljubitelja mode. Otkrijte ih u nastavku!

Midi haljina

Praktična, udobna i apsolutno laskava, za svaku ženu nema idealnijeg i sigurnijeg izbora od moderne midi haljine. Istina je da ima mesto u našem ormaru tokom cele godine, ali leto nam pruža priliku da odaberemo modele u svetlim bojama i uzorcima. Intenzivne nijanse se ove sezone smatraju obaveznim. Odgovara mnogim dizajnima cipela od baletanki do visokih potpetica. Dodajte zlatni nakit za više sjaja.

Šorts

Mnogi od vas misle da bi šorts trebalo da ima mesto samo na plaži, ali vreme je da pružite priliku ovom komadu. Ove godine su njihovi dizajni došli da vam dokažu da biste im trebali velikodušno dati mesto u vašem izgledu za gradske šetnje. Lan, teksas ili koža - nije važno šta ćete izabrati, jer će vam sve pružiti savršen dodir. Kombinujte šortseve sa košuljom i parom impresivnih papuča ili sandala sa nežnim kaiševima. Svideće vam se!

Statement  bluza

U svakom letnjem ormaru neophodna je bluza koju možete nositi od jutra u kancelariji do večernjeg izlaska, a može se kombinovati sa više komada. Za ovu sezonu posmatramo dizajne zasnovane na romantičnosti i optimizmu. Bez obzira da li volite minimalistički stil ili modele sa karnerima i vezom, kombinujte ih sa lanenim pantalonama i sandalama za ležerniji izgled.

Ravne sandale

Kao što ćete shvatiti, mnogi trendovi iz 90-ih vratili su se vrlo dinamično. Ravne sandale sa nežnim kaiševima takođe pripadaju ovoj kategoriji. Daju trenutnu eleganciju vašem stajlingu i zaista mogu da se kombinuju sa svim, od farmerki do vaših omiljenih haljina.

Velike torbe

Postoji li žena koja može da odoli prevelikoj torbi? Mi sigurno ne. Bez obzira da li se odlučite za piknik ili upotpunite izgled za kancelariju, ovaj dizajn nikada nije bio neophodniji. Modeli od rafije su idealan izbor za letnje dane. Pronađite dizajn koji vam odgovara.

Kombinezon

Lagan i prozračan kombinezon pružiće vam sve moderne izglede koje tražite ovog leta. Obratite posebnu pažnju na dizajne od platna i svile jer će na najbolji način naglasiti vašu ženstvenost.

Pročitajte još

Pročitaj još