Summer is calling: 5 trendova od kojih se nećemo rastati ovog leta

Već sada možete poneti trendove koji će vladati tokom narednih nekoliko meseci!

Temperatura je u stalnom porastu i sunčani dani su postali deo naše rutine. Kako se približavamo kraju proleća i ulazimo u najlepše doba godine, želimo da budemo sve više obavešteni o trendovima i svemu onome što će u narednom periodu dominirati. U stvari, sigurni smo da mnogi od vas od sada žele da uključe letnje trendove u svoj svakodnevni život kako bi stvorili najnovije i impresivne odevne kombinacije.

Izdvojili smo 5 trendova koji će definitivno biti viđeni ovog leta:

Slip haljina

Mnogo puta se pitamo postoji li žena koja u svojoj kolekciji nema ni jednu slip haljinu. Udobne, praktične, fleksibilne i impresivne, one vas mogu pratiti u mnogim prilikama. Međutim, postoje trenuci kada je teško pronaći dizajn koji nam odgovara. Slip haljine, osim što se poslednjih sezona smatraju obaveznim, imaju magičnu sposobnost da se dodvore svakoj ženi i da na jedinstven način kombinuju casual i chic. Možete im dati željeni karakter u zavisnosti od stila. Uključite ih u svakodnevni život i kombinujte sa košuljom ili majicom i patikama. Neutralni i zemljani tonovi poput bele ili kaki boje pružiće vam veću fleksibilnost.

Co-ords

Jedna od glavnih stvari koju smo naučili tokom proteklih godinu dana jeste da udobnost mora biti ključna tačka našeg stila. Ovakav pogled postao je norma i kako nam deluje, i dalje će prevladavati. Za ljubitelja mode nema ništa bolje od mogućnosti kombinovanja udobnosti sa stilom bez posebnog napora. Co-ords setovi u sebi skrivaju sve gore navedeno. Vidimo kako dominiraju od prošle godine, ali njihova dinamika se neprestano povećava. Priđite letu korak bliže, odabirom mornarskog dizajna - pruge su jedan od najvećih trendova - poput gornjeg dela sa midi suknjom. Što se tiče cipela, imate mnogo alternativa, od baletanki do sandala sa kaišićima.

Smele boje

Sa velikim zadovoljstvom, iz dana u dan shvatamo koliku dinamiku boje imaju u našim odevnim kombinacijama. Trendovi ove godine traže od nas intenzivne nijanse koje će našem stajlingu dati optimizam i sjaj. To možete postići jednostavnim odabirom koloritnog odevnog predmeta ili stvaranjem smelog stajlinga koji je zasnovan na jednoj ili kombinaciji nekoliko boja. Koju god kategoriju da odaberete, znajte da ružičasta, žuta, plava, zelena i narandžasta ne bi trebalo da nedostaju u vašoj garderobi.  

Resort odeća

Kad smo već kod leta, ne možemo, a da ne pomenemo stil koji svi volimo tokom ovog perioda. Odeća za odmor - kaftani, tunike, kimoni i prozračne midi ili maksi haljine zauzimaju prvo mesto i u našem srcu i u našoj garderobi. Možemo ih nositi od jutra do mraka, čak i u gradu, ali i sa kupaćim kostimima. Kombinujte ih sa velikim torbama od rafije, ali i sa nakitom, čak i za večernje izlaske sa prijateljima.

Kombinezon

Došlo je vreme da kombinezoni osvoje jedno od prvih mesta u ženskom ormaru. Sve više dizajnera dokazuje nam na najbolji način da su sada „must have“. Postoji mnogo verzija koje zadovoljavaju sve ukuse, čak i najzahtevnije. Ako želite da se pridržavate pravila uličnog stila, onda sve što treba da uradite je da investirate u teksas kombinezon.

foto:Instagram

Pročitaj još