Top 12 trendova za venčanja 2021. godine

Radujemo se budućnosti - i ona je svetla.

Ove godine nismo mogli da planiramo - pandemija nam je praktično vezala ruke iza leđa i mnoge sektore biznisa dovela do ivice provalije bez dna. Posebno je uticala na industriju venčanja.

Parovi, zajedno sa planerom događaja, dizajnerima i dobavljačima širom sveta, suočili su se sa bezbroj izazova, a saveti o tome šta očekivati prilikom odlaganja venčanja i kako i kada kupiti venčanicu stalno su se menjali, jer su se nedelje bez okupljanja produžile na mesece, a propisi o proslavama razlikovali su se od države do države, iz dana u dan.

Ove iznenadne promene i brige o zdravlju učinile su planiranje nadasve komplikovanim i uticale su na to kakva venčanja treba da budu.

Tokom 2020. godine razgovarali smo o trendovima za mala venčanja i o tome kako prirediti venčanje kod kuće, ali sada razmatramo šta će se dešavati onda kada venčanja ponovo budu mogla da se održavaju, uz okupljanje porodice i prijatelja ili putovanja.

2021.godina definitivno nam je ponudila tračak svetlosti na kraju dugog tunela. Iako će pandemija korona virusa i dalje uticati na venčanja, to ne mora nužno biti loša stvar - razmislite o manjem broju gostiju, intimnim večerama i fokusirajte se na detalje koje možemo kontrolisati, poput mode, hrane i ličnih preferencija. 

Radujemo se budućnosti i u našoj galeriji otkrivamo glavne trendove venčanja za 2021. godinu.

harpersbazaar.com

Pročitajte još