Udobnost i nežnost: ovog proleća nosite svoj omiljeni džemper sa svilenom suknjom

Proleće voli da igra po sopstvenim pravilima - jednog dana temperature mogu biti visoke, dok nas na kraju nedelje očekuju kiše i zahlađenje.

Kako biste svoju garderobu prilagodili promenljivoj, ali najromantičnijoj sezoni, predlažemo da kombinujete udobnost i nežnost. Nosite svoje omiljene džempere sa laganim svilenim suknjama.

Michael Kors Collection SS 2021

I midi suknje i kraće opcije pogodne su za kombinovanje sa vašim omiljenim prolećnim džemperima. Važno je da suknja bude od lagane tkanine poput svile ili satena – za inspiraciju pogledajte prolećne kolekcije Michael Korsa i Rafa Simonsa.

Ove sezone, dizajneri savetuju da kreiramo monohromatski look sa suknjom i džemperom. Modni blogeri takođe više vole monohromatske kombinacije, a posebnu pažnju posvećuju svetlim nijansama karamele i slonovače. Izgled možete upotpuniti elegantnim štiklama, patikama, čelzi čizmama, pa čak i masivnim vojnim čizmama koje ni na koji način neće narušiti estetiku nežnosti.

Raf Simons SS 2021

Generalno, ne bi trebalo da podlegnete melanholiji i čekate da priroda pruži bezbrižno prolećno raspoloženje. I sami sada možete stvoriti atmosferu romantike i nežnosti, a jedan od načina je dopunjavanje garderobe modernim džemperom i prozračnom suknjom.

Pogledajte naše predloge u galeriji fotografija kako biste pronašli savršenu kombinaciju.

foto:pinterest

Pročitajte još