Umesto kape: 10 traka za kosu za zimske šetnje

Ove zime, hronike uličnog stila i društvene mreže preplavile su sve vrste šešira - od uobičajenih kapa do krznenih panama. Nije iznenađujuće: udobnost je u modi, a zimi su za to zaslužni šeširi. Ali šeširi, pa čak i klasični modeli od filca nisu svima po volji. Za ovaj slučaj dizajneri su rezervisali izvrsnu alternativu - toplu traku za glavu koja će barem zagrejati uši, a kao maksimum – učiniti da svaki zimski look izgleda stilski.

Prednosti traka za glavu se tu ne završavaju. One se sigurno neće „svađati“ sa vašim omiljenim frizurama - od visokih punđa do nežnih afro uvojaka. Nije li ovo san u surovoj zimi? I dok nas traka za glavu asocira na sportsku estetiku, ove zime trake su postale mnogo ženstvenije (na primer sa krznenim ili svetlucavnim detaljima).

Kombinujte traku sa jaknom i širokim farmerkama - za sportski šik začinite svoj izgled toplim zimskim čizmama. Za smeliji izgled odlučite se za Gucci traku za glavu sa šljokicama. A ukoliko volite jednobojne trake za kosu, H&M modeli će se uklopiti u bilo koji zimski izgled. Štaviše, možemo garantovati da će vam služiti više od jedne sezone.

 foto:bazaar.ru/promo

Pročitajte još

Pročitaj još