Harper's Bazaar Srbija

Alber Elbaz se vraća u modnu industriju sa novim modnim brendom

Poznati dizajner lansira AZ Factory.

Poznati dizajner lansira AZ Factory.

Povratak u modnu industriju sa sopstvenim modnim brendom najavio je jedan od njenih najpriznatijih talenata, Alber Elbaz. Umetnički direktor u kompaniji Lanvin od 2001. godine, dizajner rođen u Maroku dao je ostavku 2015. godine i od tada je radio sa raznim brendovima, uključujući Tod’s i Converse, kako bi kreirao capusl kolekcije.

„AZ Factory“ sa kolekcijama konfekcije biće digitalno predstavljen 26. januara, nakon čega sledi „The AZ Factory World Tour“, fokusirajući se na talk-show emisiju koju će voditi Elbaz. Emisija će imati za cilj edukaciju i bolju komunikaciju novog brenda sa potrošačima.

“Godinama sam sanjao o povratku modi koja me zanima, a ovaj san je danas u vremenu kada ljudi ne mogu biti zajedno relevantniji nego ikad. Svet se brzo menja i svi se prilagođavamo novim stavovima i osećanjima,” rekao je Elbaz u izjavi.

Emisija pod nazivom „Razgovor sa Alberom Elbazom i prijateljima“ biće predstavljena 27. januara na Net-a-Porter-u i Farfetch-u, dve luksuzne platforme za kupovinu.

harpersbazaar.gr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alber Elbaz (@alberelbaz8)

Najnovije