Alexander Wang x BVLGARI: stižu nova kolekcija torbi i kampanja

Luksuzna kolekcija koje će obeležiti jesenju sezonu.

Nakon predstavljanja zajedničke kolekcije naočara za sunce sa brendom Gentle Monster, Alexander Wang je napravio još jedan korak i sklopio saradnju sa luksuznim brendom Bvglari i lansirao liniju fenomenalnih torbi.

Nazvana “Serpenti Through the Eyes of Alexander Wang”, kolekciju čine različite Wangove interpretacije čuvene Bvlgari torbe – Serpenti Forever. Otkrivena u lookbook-u u kojoj je glavna zvezda Hailey Bieber, linija će definitvno očarati fanove dobre mode i chic stila.

“Kada mi je Bvlagri ponudio saradnju, znao sam da želim da kreiram nešto što će se fokusirati na svakodnevne potcenjene predmete i transformisati ih u nešto željeno i privlačno za kupce svih godina”, rekao je dizajner. Limitirana edicija uključuje šest modela: kaiš-torbu sa podesivim kaišem koji se može skidati, Duette i Tripeplette, shopping tote u tri veličine i potpuno novu siluetu Minaudière koja odaje počast Bvlagri modnoj kući i njenoj dugogodišnjoj juvelirskoj istoriji. Novitet dolazi u obliku juvelirske kutije sa detaljima u vidu narukvica. Poslednja, ali ne i manje važna jeste 2-u-1 torba koja se nosi na ramenu. Svaki model je kreiran od kože, kompletiran zlatnim motivom zmije koji zatvara torbu i dostupan u četiri nijanse - crnoj, beloj, mint-zelenoj i koži pitona.

Nova kolekcija će biti predstavljena u septembru u toku Nedelje mode u Njujorku.

V.R.

foto: Alexander Wang x Bvlgari

Pročitajte još

Pročitaj još