Harper's Bazaar Srbija

Ashley Graham postala je junakinja američkog Harper's Bazaara

Prvi put nakon porođaja

Autor foto-seta bio je Mario Sorrenti, ali zvezda nije mogla bez pomoći svog supruga.

Ashley Graham postala je majka u januaru ove godine. Za plus-size manekenku, izolacija sa bebom počela je nekoliko meseci ranije nego za ceo svet. Sada, Ashley s ponosom pozira za naslovnu stranu letnjeg izdanja Harper Bazaar’s Voices Of Hope issue.

Pet žena postale su junakinje izdanja, od kojih svaka vidi svet na svoj način nakon pandemije COVID-19 – i sve su uverene da će svet postati pravedniji i sigurniji za sve i da više nikada neće biti isti.

Među sagovornicima bila je i Ashley Graham. Mlada majka je nosila spektakularnu haljinu Proenza Schouler sa golim ramenima, dubokim dekolteom i izrezom na stomaku. Lagana šminka samo je istakla prirodnu lepotu naše heroine, a uredno raspoređene kovrdže savršeno su upotpunile njen izgled. Ashley je nosila zlatni choker kao modni dodatak – i ništa više nije bilo potrebno za kreiranje luksuznog stajlinga.

Autor fotografije bio je poznati fotograf Mario Sorrenti: snimanje se odvijalo u karantinu preko Zooma (a to ne bi moglo bez pomoći supruga modela, koji je istovremeno držao dete i telefon).

U intervjuu, Ashley nije krila činjenicu da se nakon rođenja sina njen život promenio. „Postala sam majka, a onda je nastupio karantin – i to je sve promenilo. Nisam mogla ni sanjati da ću svaku sekundu gledati kako moj sin raste i razvija se”, kaže Ashley.

harpersbazaar.ru

Najnovije