BAZAAR voli: Novi stil Daisy Edgar-Jones

Na press turneji filma "Twisters" glumica je postala ozbiljan favorit red carpet odevanja

daisy edgar-jones

Dok igra u svom prvom filmskom hitu, Daisy Edgar-Jones ponovo se predstavlja publici sa novim izgledom.

Glumica je nedavno promenila stilistkinju: saradnja sa londonskom stilistkinjom Nicky Yates, koja datira od  2020. i serije “Normal people“, završena je na Gucci fall 2024 reviji u Milanu. Od tada je stilizuje Dani Michelle, koja je možda najpoznatija po oblačenju Kardashian-Jenner sestri. (Trenutno stilizuje Kendall, a povremeno i Hailey Bieber.)

Njihova prva saradnja odigrala se na CinemaCon-u 2024. u Las Vegasu, kada je turneja za film “Twisters” započeta. Za tu priliku, Daisy je nosila top i sivu midi suknju brenda Giada. Dani je od tada oblačila glumicu za sve njene javne nastupe u vezi sa filmom, kao i za Gucci Cruise 2025 reviju u Londonu.

Kako to biva, kao i kod svake promene u kreativnom timu, nakon nove stilistkinje, promene u Daisynom stilu postale su upečatljive. I dalje je sofisticiran, ali manje formalan nego pre – vrlo u skladu sa novim Gucci pravcem, pod de Sarnom. Preferirani kroj je kraći i bliži telu, produžava noge i više otkriva kožu. Njene modne izbore takođe karakterišu brendovi koji se više naginju prema It devojka estetici: Camilla and Marc, Christopher Esber, Magda Butrym, Victoria Beckham, Coperni, 16Arlington i Acne Studios. Gucci ostaje konstanta.

Daisyin garderober takođe karakteriše i trenutni razvoj u industriji. Pa smo je tako u Njujorku videli u tri Chloé outfita od Chemene Kamali, jedne od najviše komentarisanih i traženih kolekcija sezone — koja se takođe nedavno pojavila u prodaji.

U nastavku pogledajte neke od najboljih stilskih momenata Daisy Edgar-Jones u novoj eri IT devojke.

daisy edgar-jones
daisy edgar-jones
daisy edgar-jones
daisy edgar-jones
daisy edgar-jones
daisy edgar-jones
daisy edgar-jones
daisy edgar-jones
daisy edgar-jones
daisy edgar-jones
daisy edgar-jones

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije