Bella Hadid je novo zaštitno lice brenda Chopard

Saradnja koja zrači elegancijom

bella hadid za chopard

Nakon kraće pauze, Bella Hadid se vraća na scenu u punom sjaju, prvo lansiranjem novog parfema za sopstveni parfemski brenda Orabella, a sada i kao novo globalno zaštitno lice prestižnog švajcarskog brenda nakita, Chopard.

“Imam veliko poštovanje prema Chopardovom zanatstvu i divim im se već godinama. Presrećna sam što postajem deo porodice Chopard,” izjavila je Bella Hadid u zvaničnom saopštenju.

Ova saradnja se čini kao logičan izbor, jer DNK brenda Chopard odiše neopterećenom elegancijom koju Bella Hadid savršeno utelovljuje – kako kroz svoju uspešnu karijeru modela, tako i kroz svoj stav prema životu i ljudima, kao i najnoviji poslovni poduhvat, parfemski brend Orabella. Poznato je da je Bella dugogodišnja ljubiteljka brenda Chopard, a viđena je kako nosi njihove komade na brojnim događajima, uključujući i ovogodišnji Filmski festival u Kanu.

Bella Hadid za chopard

Caroline Scheufele, potpredsednica i kreativna direktorka brenda Chopard, izrazila je svoje oduševljenje povodom saradnje: “Bella utelovljuje duh Choparda: savršen spoj bezvremenske elegancije i radosti života koji su zaista očaravajući i savršeno se uklapaju sa onim što naš nakit i satovi predstavljaju. Radujemo se što započinjemo ovo novo poglavlje zajedno.”

Ovaj potez označava početak nove ere za Chopard, dok nastavljaju sa stvaranjem izuzetnih komada nakita i satova koji simbolizuju gracioznost i bezvremensku privlačnost. Bella Hadid će kroz ovu saradnju doneti svežinu i moderan duh brendu, istovremeno zadržavajući njegovu suštinsku sofisticiranost.

Očekuje se da će Bella Hadid nastaviti da osvaja srca ljubitelja mode širom sveta u ulozi ambasadora Choparda, dok će brend nastaviti da pomera granice kreativnosti i vrhunskog zanatstva. Njihova saradnja je najava uzbudljivih novih projekata, koje će ljubitelji luksuza sigurno sa nestrpljenjem iščekivati.

Kliknite na galeriju da pogledate fotografije Belle Hadid kao novog lica Choparda.

Foto: Promo

Najnovije