Harper's Bazaar Srbija

Bella Hadid predstavlja Pocket torbu u reklamnoj kampanji Burberry

Nova torba brenda Burberry stiče sopstvenu kampanju.

Burberry je lansirao novu torbu, a za potrebe njenog predstavljanja posvetio joj je ekskluzivnu kampanju – prvi put u istoriji kompanije.

Dakle, glavni junak potpuno nove kampanje za Pocket Bag, koja je tek izašla, je Bella Hadid, koja pozira ispred objektiva legendarnog dua fotografa Inez & Vinoodh i sa temom inspirisanom iz životinjskog carstva.

Tema, naravno je direktna referenca na osnivača kuće Thomasa Burberryja i njegovu opsesiju životinjskom simbolikom. Što se tiče potpuno nove The Pocket Bag, umetnički direktor Burberry kuće, Riccardo Tisci, potražio je kućne zapise u potrazi za inspiracijom i na kraju osmislio robusnu torbu koja ponovo tumači tradicionalnu konjičku estetiku kuće.

Pocket torbu Riccardo Tisci preporučuje u različitim dizajnima i veličinama: koža sa ukrasima, sa grafičkim logotipom na platnu, sa reljefnom kožom, u raznim kombinacijama boja. Idealna za svaku priliku, može se nositi preko ramena jer ima kožni kaiš, ili se zahvaljujući elegantnim ručkama može držati kao tote.

Najnovije