Harper's Bazaar Srbija

Boho stil i Nikol Kidman

Najlepši kaputi iz serije „The Undoing“

Neponovljivi modni komadi koji su se našli u seriji „The Undoing“, u kojoj glavnu žensku ulogu tumači Nikol Kidman, i nakon emitovanja poslednje epizode ostavljaju bez daha gledateljke širom sveta!

U ostvarenju produkcijske kuće HBO, Nikol Kidman tumači Grejs Frejzer –  bogatu Njujorčanku čiji se život naglo menja posle stravičnog zločina i intriga njenog  supruga Džonatana (Hju Grant).

Lik Grejs Frejzer oličava jedinstveni karakter uz vanvremensku  snagu i ranjivost jedne žene.

Kako se kroz kinematografiju oživljava moda i ova priča je oplemenjena unikatnim modnim komadima.

Kaputi i haljine koje nosi glavna junakinja postaju čežnja i model pri biranju novih zimskih komada. Ovaj „modni diktat“ je uspostavila Sign Sejdžund.  Kako stilistkinja  tvrdi, inspiraciju je pronašla u samom liku, njenoj gracioznosti, lepoti i manirima, dok je čuveni crveni kaput iz serije rađen delimično po modelu Max Mara kaputa.

Boho stil predstavljen na graciozan i elegantan način u ovoj seriji ulazi na velika vrata. Pored izvanrednih glumačkih bravura, seriju su istakle jesenje modne kombinacije u zagasitim nijansama. Kaput u boji zelene mahovine, Givenchy haljina i dugački elegantni krojevi su postavili nove standarde i uneli osveženje na filmskom platnu.

Najnovije