Harper's Bazaar Srbija

Butik Gucci otvoren je na Mikonosu

Kuća Gucci je najavila otvaranje svoje prodavnice na kosmopolitskom ostrvu.

Prodavnica Gucci na Mikonosu spremna je da poželi dobrodošlicu posetiocima ostrva i ljubiteljima mode. Modna kuća je upravo najavila otvaranje nove prodavnice u centru ostrva koja se prostire na 216 m2 zajedno sa dvorištem i sadrži razne konfekcije iz muške i ženske kolekcije, torbe, cipele, nakit i modne dodatke.

Atmosfera prostora čini da se kupci osećaju dobrodošlo i opušteno, jer je unutrašnja dekoracija diskretna. Savremeni luksuz se podrazumeva ne samo kroz lepe i posebne materijale, već i kroz jednostavan dizajn prostora. U skladu sa elegantnim i modernim eklekticizmom koji karakteriše Gucci kolekcije, radnja u svojoj dekoraciji kombinuje tradicionalno sa modernim, industrijsko i romantično.

Unutra je raspoloženje diskretno, gde nepretenciozna drama nastaje iz impresivne i neočekivane kombinacije materijala. Dekoracija odaje počast kikladskoj arhitekturi sa belim zidovima u kontrastu sa sjajnim niklom, bronzanim detaljima i drvenim podovima. U okolini možete pronaći pletene stolice, vintage orijentalne prostirke, kao i sobne biljke. U skladu sa jedinstvenom atmosferom sezone, otvoreni deo prodavnice posetioce dočekuje sa belim baldahinima, maslinama i raznovrsnim zelenilom.

Rezultat je mesto koje mami, iznenađuje i čini da se osećate kao deo porodice Gucci. 

Najnovije